Još malo o SOZAH/FEFeron događanjima

Ovogodišnje okupljanje zagonetača i odgonetača na 37. SOZAH- u i 2. FEFeronu, bilo je popraćeno i medijski. Kako je tom prigodom bilo obilježeno pedeset godina djelovanja ZU VAZAK, o tome je bio izvještaj već u nedjelju, 17. listopada u emisiji vijesti u 17, na prvom programu Hrvatskog radija, Zagreb.

Malo duža reportaža bila je u utorak u jutarnjim satima u emisiji Dobro jutro Hrvatska, a isto je bilo ponovljeno poslije podne u regionalnom dnevniku ( bolje reći umjesto, jer je prije bila prenošena sjednica Sabora ).

Također je popraćena i gotovo cijelom stranicom u Varaždinskim vijestima 26. listopada.
Ovdje možete vidjeti kako su to popratili u Varaždinskom vijestima.

Normalno da su događanja bila popraćena u enigmatskim tiskovinama (Kvizorama, Feniks ) kojima se zahvaljujemo. Tamo su objavljeni gotovo svi zadaci za rješavanje. Ako koji zadaci ne budu objavljeni, objavit ćemo ih poslije i mi na ovim stranicama.

Lijepo je vidjeti da ipak postoji interes za zagonetaštvo. Još jednom hvala svima koji su svojim prisustvom naše druženje uveličali. Iskreno se nadam da ste svi ostali zdravi.

Uskoro počinjemo objavljivati Vaše radove na natječaju za sastavljanje. Potrebno ih je još malo obraditi da kvalitetom objave budu podjednaki. O kvaliteti sadržaja je svoje rekao ocjenjivački sud.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *