70 GODINA LISTA MEĐIMURJE

Ovog petka, 03. lipnja, na terasi Caffe bara BEDEM, obilježeno je 70 godina izdavanja županijskih novina MEĐIMURJE. Okupili su se vrijedni djelatnici našeg i vašeg lista u kojem smo i mi redovni suradnici našim križaljkama. Maloj i skromnoj svečanosti nazočio je i Vaš izvjestitelj i predsjednik ZU Vazak.

U malom i, usudio bih se reći, preskromnom druženju ( uzmemo li u obzir veličinu i vrijednost povoda ) uz okupljeno vodstvo županije Međimurske (župan Matija Posavec), grada Čakovca (gradonačelnica Ljerka Cividini ), te šefova firmi s područja grada Čakovca i više načelnika općina, okupljeno društvo pozdravio je, kratkim prisjećanjem na povijest slavljeničkog lista, direktor Lista Međimurje, gosp. Bojan Benčik. Skupu se obratio i župan Posavec, koji je direktoru uručio priznanje Povelju Međimurske županije, kao i gradonačelnica Cividini koja je uručila Povelju grada Čakovca, dok su djelatnicama uručene crvene ruže. Zabavni skeč izveo je varaždinski glumac Jan Kerekeš, prekidan aplauzima okupljenih.

Nakon toga, nastavljeno je druženje uz zakusku, razgovore o proteklom vremenu, i uspomenama bivših i sadašnjih suradnika.

Sedamdeset godina djelovanja, znači tisuće članaka i fotografija, te desetine tisuća stranica u kojima je praćena svakodnevnica vrijednih međimuraca i međimurki.

Nadamo se da će njihov rad nastaviti na dobrobit žitelja našeg vrijednog Međimurja.

Čestitamo za proteklih sedamdeset godina i želimo vrijednom kolektivu još mnogo godina uspješnog rada. Mi ćemo i dalje redovito čitati.

Okupljeni uzvanici…
Okupljeni djelatnici i djelatnice…
Direktor podsjeća na povijest…
Pozdravni govor župana…
Jan Kerekeš zabavlja okupljene….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)