14. prosinca 2023.

NAJAVA JUBILARNOG 40. SOZAH-a

Jubilarni 40. SOZAH održat će se od 26. do 28. travnja 2024. godine u Rapcu u hotelskom kompleksu Maslinica. Točno ime hotela znat će se tjedan dana prije početka. Radi se o tri međusobno spojena hotela od 4 zvjezdice: Mimoza, Hedera i Narcis.

Raspored događanja bit će uobičajen.

U petak, 26. travnja, dolazak u popodnevnim satima, zatim večera pa tradicionalno natjecanje u rješavanju Čvor open.

U subotu, 27. travnja, rješavačko natjecanje prije ručka, a nakon ručka natjecanje u rješavanju logičkih zadataka. Navečer, proglašenje pobjednika tijekom večere. Sastavljačko natjecanje bit će raspisano oko Nove Godine i moći će sudjelovati svi, bez obzira dolaze li u Rabac ili ne.

U nedjelju, 28. travnja, nakon doručka razgledavanje starog grada Labina uz stručno vodstvo i nakon toga ručak u Labinu ili bližoj okolici. Nakon ručka odlazak sudionika.

Cijena boravka 111 eura. U cijenu je uključen smještaj u dvokrevetnoj sobi, večera u petak, doručak, ručak i večera u subotu te doručak u nedjelju. Uz ručak i večeru uključeno je i jedno piće. Moguće je i besplatno korištenje unutrašnjeg (grijanog) bazena, a oni odvažniji mogu se i okupati u moru, s obzirom da je hotel na plaži.

Onaj koji želi biti sam u sobi morat će nadoplatiti 50 Eura. Za one koji neće boraviti u hotelu, a žele biti na ručku ili večeri cijena je 24 eura po obroku.

Moguće je (što se tiče hotela i poželjno) plaćanje unaprijed preko linka na web stranici Maslinice d.o.o. Točna satnica događanja bit će poznata najmanje mjesec dana ranije.

Za sve dodatne informacije možete se javiti na e-poštu: valterkvalic@yahoo.com ili na mobitel broj: 091/570-47-06.