25. rujna 2021.

37. SOZAH – 2. FEFeron

Dragi zagonetači i odgonetači, a posebno zagonetačice i odgonetačice!

Usprkos nekim zlogukim prorocima, broj onih koji su se uključili i novi oblik natjecanja u sastavljanju je jako velik. To nas posebno raduje i daje poticaj za daljnji rad.

Radovi su stigli i sad ih treba prekontrolirati, a onda će ocjenjivački sud reći svoje.

Kad sve prekontroliramo, objavit ćemo koji sudionici su se prijavili i sa kojim radovima, obzirom da nisu svi sastavljali sve zadatke. Kako se ne bi dogodilo da pogreškom ili gubitkom prilikom slanja nečiji rad ne bude u konkurenciji, provjerite i ako nešto ne štima, javite se da ispravimo. Neki sudionici su imali problema sa prevelikim fileovima pa su morali poslati radove u manjim grupama ili pojedinačno pa je potrebna provjera da li je sve ispravno stiglo.

Obzirom da smo uspjeli dobiti pokroviteljstvo gradonačelnika grada Varaždina, kojem se ovim putem srdačno zahvaljujemo na razumijevanju za vrijednost enigmatike i pedesetogodišnjice uspješnog djelovanja ZU VAZAK, cijene će biti manje od prvobitno najavljenih.

Cjelokupni susreti, petak poslije podne do nedjeljnog ručka pokriva 700,00 KN

Oni koji stignu u subotu ujutro, pa do nedjeljnog ručka, platit će 400.00 Kn.

Doplata za jednokrevetnu sobu iznosi 100,00 KN i potrebno je unaprijed najaviti da hotel može izvršiti potrebne pripreme.

Za one koji neće boraviti u hotelu, cijena pojedinog obroka (ručak, ili večera) bit će 70,00 Kn.

Konzumacija pića ipak ne ulazi u te cijene, pa će svaki sudionik snositi taj trošak posebno i platiti će odmah po korištenju.

Plaćanje je moguće u gotovini na mjestu događaja, uz potvrdu.

Moguće je plaćanje unaprijed na račun ZU VAZAK, ali molimo Vas uz prethodnu konzultacijom sa predsjednikom ZU VAZAK-a zbog provjere iznosa.

ZU Vazak će sva plaćanja izvršiti po ispostavi računa sa svog računa.

Toliko za SADA. kao i do sada za sva pitanja nazovite predsjednika ZU Vazak ( 098-426910) ili na e-poštu (ivan.cotic@ck.t-com.hr)

Može i preko komentara, pokušat ćemo biti ažurni.

Svima lijep pozdrav, i molim Vas izvršite točne prijave što prije,